VPOGLED V OVREDNOTENE NALOGE NPZ–ja za 6. razred

Spoštovani starši!

Po šolskem koledarju smo izvedli redni rok NACIONALNEGA PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 6. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike in angleškega jezika. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako  Vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e – Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v torek, 6. 6. 2023  (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge:

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od torka, 6. junija do četrtka, 8. junija 2023.
  • v šoli pa v sredo, 7. junija 2023 med 15. in 16. uro, in sicer:
    • slovenski jezik, učilnica 21,
    • matematika, učilnica 18,
    • angleški jezik, učilnica 28.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do petka, 9. junija 2023, kot je določeno s koledarjem NPZ.

V primeru nejasnosti vrednotenja, Vas vabim, da se oglasite v šoli v sredo, 7. junija 2023 med 15. in 16. uro  (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost