Knjižnica beremo

 

Bralno priznanje

BEREMO

BEREMO1
Učenci prve triade si sami izberejo knjige, ki jih bodo pripovedovali. Priložen je seznam za učence 4. – 9. razreda. Iz seznama si izberejo 5 knjig, ki jih pripovedujejo učiteljem. 
 
Domače branje.
Učenci s seznama knjig izberejo knjige za domače branje.

 

KNJIŽNI NAHRBTNIK »KNJIŽKO« PRVE OŠ SLOVENJ GRADEC

Tudi letošnje šolsko leto nadaljujemo s potovanjem nahrbtnika, kjer s pomočjo staršev na področju knjižne in družinske vzgoje popestrimo s projektom

KNJIŽNI NAHRBTNIK »KNJIŽKO« PRVE OŠ SLOVENJ GRADEC.

STARI

KNJIŽKE smo razdelili med učence od 1. do 3. razreda (v nahrbtniku so knjige primerne starosti otrok iz posameznega razreda. Prednost pri izboru knjig smo dali knjigam z vzgojno vsebino; ena knjiga je namenjena staršem). Namen našega projekta je, da na malo drugačen način posredujemo knjige učencem in starše motiviramo, da skupaj preberete izbrane knjige in se o njih pogovorite. Knjige so na voljo tudi v naši knjižnici.

KNJIŽKI so pričeli potovati v četrtek, 6.10.2016. Vsak četrtek bo en otrok iz razreda prinesel domov nahrbtnik in bo njegov varuh teden dni (do naslednjega četrtka). KNJIŽKO bo potoval tako dolgo, da bo obiskal prav vse učence in njihove družine iz posameznega razreda.

(Skupno 2.073 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost