Vpogled v naloge nacionalnega preverjanja znanja 9. razred

Spoštovani starši!

Po šolskem koledarju smo izvedli redni rok NACIONALNEGA PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 9. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike ter domovinske in državljanske vzgoje in etike.

Tudi letos so učitelji elektronsko vrednotili preizkuse znanja in tako boste Vi kot učenci imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e-Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v ponedeljek, 3. junija in v torek, 4. junija 2019 (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca)

Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od ponedeljka 3. junija do srede 5. junija.

  • v šoli pa v torek, 4. junija 2019 med 14. in 15. uro, in sicer:
  1. slovenščina, učilnica 30
  2. matematika, učilnica 24
  3. etika, učilnica 26.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do 5. junija, kot je določeno s koledarjem NPZ.

V primeru nejasnosti vrednotenja, z vaše strani, Vas vabim, da se oglasite v šoli, v torek, 4. junija 2019 (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

(Skupno 191 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost