Oddaja Vse je mogoče in Prva OŠ Slovenj Gradec

V nedeljo, 23. 10. 2016, so si učenci izbirnih predmetov Vzgoja za medije – televizija in Gledališki klub, v živo ogledali snemanje oddaje VSE JE MOGOČE na RTV Slo v Ljubljani.

Na poti v Ljubljano so učenci na glas razpravljali in ugibali, kdo bo gost, kje bodo sedeli, in vzdušje je bilo prijetno.

V studiu je bila prava gneča ljudi. Vendar je bila naša skupina navdušena nad sedežnim redom, saj smo sedeli na »vip« tribuni zraven voditelja. Oddajo smo snemali več kot tri ure.

Že na začetku snemanja nam je animator predstavil, kako poteka delo, kdaj moramo zaploskati, kdaj zapeti, … in začelo se je. Na oder je prišel Bojan Emeršič z gosti. Kdo so bili gosti, naj ostane skrivnost do sobote, 5. novembra 2016, ko bo oddaja na sporedu.

Naši učenci so  imeli tudi čast, da so lahko med odmorom za pripravo na naslednjo igro, skupaj na odru zapeli pesem z zelo popularnim pevcem in pevko. Veliko je bilo smeha in zabave. Na koncu oddaje so učenci dobili avtograme gostov in se skupaj z njimi fotografirali.

Nekaj mnenj naših učencev:

» Bilo je super, fantastično; še 100 x bi si šla pogledat snemanje oddaje; mega fantastično; zelo všeč; zanimivo; zabavno; smešno; v studio zelo vroče; nisem vedela, da snemanje oddaje poteka tako dolgo; všeč so mi bili nastopi med premori; najbolj všeč mi je bil poševni oder; niso potrebovali veliko popravkov med snemanjem oddaje; …«  ( Lana, G. L., Lana V., Maruša, Sara N., Sara Nab., Mojca, Valerija, Neža, Luka, Urška, Nika, Zarja, Deja).

To je oddaja za vse generacije in vsi smo bili mnenja, da bi se še kdaj udeležili snemanja oddaje Vse je mogoče.

S121

Valerija Belaj in Veronika Gosak Krebs

(Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost